Revista Asociației Internaționale de Sociologie, apare de trei ori pe an, disponibilă în 17 limbi. Din 2013, Global Dialogue este disponibilă și în limba română, fiind tradusă în cadrul Școlii Doctorale de Sociologie.

Noul număr Global Dialogue 10.2 este disponibil acum în limba română. Pentru cei interesați: https://bit.ly/38PK9Nz

Secțiunile principale ale numărului curent punctează teme precum protestele de stradă din Franța, Irak, Liban, Hong Kong și Chile, comercializarea și digitalizarea comunicării – de la utilizatorii de social media, la rolul datelor în proprietatea și acumularea de capital, la noii lucrători digitali din China și la restructurarea sistemelor media, oferind de asemenea și o nouă perspectivă asupra sociologiei din Filipine și a provocărilor aduse de regimul Duterte în activitatea de cercetare din zonă, cu accent pe sociologia publică și studiile urbane. În contextul actual, 10.2 introduce o nouă rubrică ce discută efectele socio-economico-politice ale pandemiei COVID-19 la scară globală.

Numărul de față este deschis cu un interviu realizat de Sari Hanafi, președintele ISA purtând o discuție cu Alain Caille, co-fondator al manifestului mișcării convivialiste. Articolele incluse în „Secțiunea deschisă” abordează subiecte precum spațiul de gen din Bangladesh, internaționalismul muncii și reacția Portugaliei la populismul de dreapta și la noul discurs politic din țară.