Dragi colegi,

Ca în fiecare an, am dori să organizăm și anul acesta Sesiunea Științifică a Studenților din cadrul facultății noastre. Ne-am gândit la perioada 24-25 aprilie ca fiind cel mai bun interval în acest sens, ținând cont și de faptul că studenții din anii terminali de la ciclurile de Licență și de Masterat intră după data de 1 mai în perioada de sesiune, restanțe și pregătire a examenelor finale.

Având în vedere contextul actual, propunem următoarele date sub rezerva că, dacă se va prelungi perioada de suspendare a cursurilor, vom ține sesiunile de comunicări științifice online. Vă rugăm ca, dacă se poate, să distribuiți acest anunț în rândul colegilor – ne-am bucura foarte mult dacă am putea organiza acest eveniment și așteptăm cu drag cât mai multe solicitări de participare.

Iată câteva repere cu privire la sesiunea de comunicări:

 

  1. Înscrierea la conferință: 16.03.2020 – 17.04.2020
  2. Evaluarea rezumatelor primite: 17.04.2020 – 20.04.2020
  1. Comunicarea acceptului de participare/respingerii lucrării: 20.04.2020
  1. Publicarea programului conferinței pe site-ul FLLS: 21.04
  1. Sesiunea de comunicări: 24-25.04

 

Observații: 

  1. Conferința se adresează tuturor studenților Facultății de Limbi și Literaturi Străine de la toate cele trei cicluri (Licență, Masterat, Doctorat).
  2. Pentru a se înscrie, studenții sunt rugați să trimită o prezentare de maximum 2 pagini, format standard[1], care să includă și blibliografia, la adresa: alina.tigau@lls.unibuc.ro.
  3. Atât rezumatele trimise pentru înscriere cât și prezentările din cadrul conferinței se vor ține în limba română.
  4. O selecție de lucrări va fi publicată în revista online a conferinței, revistă pe care vrem să o lansăm în decursul acestui an.

va multumim pentru sprijin si va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest eveniment,

Alina Tigau