În baza feedback-ului primit de la participanții la ediția din 2021 a programului UniBuc Peer Learning, dar și a angajamentului Universității din București de a valorifica înalta expertiză a colegilor pentru dezvoltarea profesională a întregii comunități, UniBuc lansează, pentru anul 2022, un număr de 29 de workshop-uri și sesiuni de formare, menite să contribuie atât la creșterea capacităților pe patru arii tematice fundamentale, cât și la dezvoltarea unei culturi organizaționale bazate pe colegialitate și cooperare. Unele dintre aceste workshop-uri, așa cum se poate observa din descrieri, sunt deschise și pentru doctoranzii Universității din București. 

Cele patru teme strategice, derivate din prioritățile instituționale asumate, sunt: publishing, project writing & project management, data analysis și innovative pedagogies.

Coordonarea și administrarea acestui program este realizată de prof. univ. dr. Lucian Ciolan, prorector UB pentru Proiecte de dezvoltare, învățare continuă și infrastructură educațională, și de Biroul de Învățare Continuă al Universității din București.

Lista workshop-urilor și sesiunilor de formare programate pentru anul 2022

Pentru mai multe informații despre fiecare workshop, click pe denumire, pentru înscriere, click pe link-ul dedicat.

PUBLISHING


PROJECT WRITING & PROJECT MANAGEMENT


DATA ANALYSIS


INNOVATIVE PEDAGOGIES

 

Informații suplimentare pot fi solicitate la adreselelucian.ciolan@unibuc.ro – prof. univ. dr. Lucian Ciolan (Prorector pentru proiecte de dezvoltare, învățare continuă și infrastructură educațională, coordonator de proiect) și iulian.baltatescu@unibuc.ro – Iulian Bălțătescu (Biroul de Învățare Continuă, ofițer / administrator proiect).

Ediția din 2021 a programului UniBuc Peer Learning a prilejuit organizarea unui număr de 10 ateliere de lucru și sesiuni de formare, la care au participat peste 240 de cadre didactice, cercetători și doctoranzi din UB. Mai multe informații despre această ediție pot fi accesate aici.