Dragi doctoranzi,

Am primit acum cateva minute de la CSUD instiintarea oficiala ca perioada de intarziere datorata implicatiilor directe ale starii de urgenta va fi reportata.
Acest lucru priveste direct doctoranzii care vor depasi limitele perioadelor de gratie sau de amanare a sustinerii tezelor de doctorat si care in urma acestei decizii a Universitatii/CSUD nu vor avea deloc de suferit.
Vom aproba ulterior pentru doctoranzii aflati in asemenea situatii perioade corespunzatoare de amanare a sustinerii tezelor de doctorat.

Cateva cuvinte in continuare referitor la sustinerea referatelor.
Sustinerea se poate face online, prin orice varianta tehnologica pe care o va prefera coordonatorul.
Insa e critic ca la scoala doctorala sa ajunga dovezi ale sustinerii, anume (cumulativ):
– procesul-verbal de sustinere, completat de coordonator si semnat de acesta, in format scanat;
– emailurile membrilor comisiei de indrumare, care confirma prezenta in sedinta de sustinere online, traseaza eventualele recomandari si fac clara decizia lor de acceptare/respingere a referatului.
Aceste documente ar trebui sa vina ca pachet pentru fiecare referat, transmise de coordonatorul de doctorat, catre mine si colega noastra Mihaela Popescu (CC aici).
Cautam o solutie mai eleganta de sustinere online, o sa revin (sper eu) saptamana viitoare cu recomandari din acest punct de vedere.

Multumesc,

D